Finamig logotype

4% i återbäring när du handlar hos Finamig *

Ta mig till Finamig nu

Handla hudvård och makeup från professionella märken som bareMinerals, eos, Molton Brown, True organic of Sweden med flera. Full sortiment av hudvård för både män kvinnor och barn. Om du väljer att handla ditt smink från Fina Mig så bör du känna till att produkterna som erbjuds är bra för din hud och speciellt anpassade för de hudtyper som är vanligast i Norden.

Finamig Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Finamig

Just nu kan vi inte erbjuda någon Finamig rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos Finamig

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Finamig. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från Finamig

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Finamig via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Finamig registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Finamig har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Finamig nu