Flowerhouse logotype

6,50% i återbäring när du handlar hos Flowerhouse *

Ta mig till Flowerhouse nu

Med Flowerhouse kan du skicka blommor och chocklad till nära och kära. Beställ blombuketten på Flowerhouse.se och de ser till att leverera den. Väl mellan krukväxter, blomsterdekorationer, begravningsblommor, nallar, choklad eller vanliga blombuketter. Flowerhouse har varit online sedan 2009 och har sedan dess blivit en av de största blombutikerna på nätet i Sverige. Flowerhouse samarbetar med blombud över hela landet och kan leverera var som helst. Flowerhouse är certifierade av Rådet för e-handelscertifiering.

Flowerhouse Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Flowerhouse

Just nu kan vi inte erbjuda någon Flowerhouse rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 6,50%.

* Återbäring hos Flowerhouse

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Flowerhouse. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
6,5 %

Villkor och information angående återbäring från Flowerhouse

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Flowerhouse via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Flowerhouse registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Flowerhouse har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Flowerhouse nu