Frystorkadmat logotype

2,50% i återbäring när du handlar hos Frystorkadmat *

Ta mig till Frystorkadmat nu

Alla som vistas ute i skog och mark vet hur viktigt god och näringsrik mat är. Att det dessutom är viktigt att hålla nere på vikten på sin packning kan nog de flesta vandrare hålla med om. På Frystorkadmat.se hittar du ett brett och komplett utbud av frystorkad mat för ditt utomhusliv. Frukost, varmrätter och desserter anpassade för tillagning utomhus kan du självklart hitta i butiken.

Frystorkadmat Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Frystorkadmat

Just nu kan vi inte erbjuda någon Frystorkadmat rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 2,50%.

* Återbäring hos Frystorkadmat

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Frystorkadmat. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
2,5 %

Villkor och information angående återbäring från Frystorkadmat

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Frystorkadmat via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Frystorkadmat registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Frystorkadmat har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Frystorkadmat nu