Fyndiq logotype

1,50% i återbäring när du handlar hos Fyndiq *

Ta mig till Fyndiq nu

Fyndiq är en svensk fyndmarknad på nätet där du kan hitta produkter till väldigt låga priser. Fyndiqs idé är att samla en stor mängd nätbutiker och låta dem sälja ut sitt sortiment via Fyndiq. Hos Fyndiq hittar du därför alla typer av produkter. Just nu är fler än 1200 butiker anslutna till Fyndiq. Fyndiq är anslutna till Trygg E-handel och är certifierade utav dem. Upptäck ett enormt sortiment med fler än 800.000 olika produkter.

Fyndiq Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Fyndiq

Just nu kan vi inte erbjuda någon Fyndiq rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 1,50%.

* Återbäring hos Fyndiq

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Fyndiq. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
1,5 %

Villkor och information angående återbäring från Fyndiq

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Fyndiq via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Fyndiq registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Fyndiq har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Fyndiq nu

Fyndiq, för att slippa leta upp rean

Är du alltid på jakt vart bästa rean är? Eller den billigaste men ändå finaste presenten? Då är Fyndiq ebutiken för dig. Här hittar du över en miljon produkter till nedsatt pris – väl sorterat i kategorier för att du lätt ska hitta det som intresserar dig. Det är dessutom fri frakt så bekvämligheten att shoppa från ditt eget hem kostar inget extra. Det finns allt från elektroniktillbehör till senaste modet, och massor av smarta och roliga prylar för hemmet.

Något för alla

Vare sig du spenderar ditt liv framför datorn eller älskar allt som har med fitness att göra så kan du hitta något för dig. Det är aldrig en dålig idé att gå in och titta vad du kan fynda. Innan du köper ditt nya mobilskal någon annanstans, kolla om denna nätbutik säljer det billigare. Allt på deras hemsida är till nedsatt pris och med över en miljon produkter så hittar du säkert just det du letar efter. Om du söker något specifikt kan du utnyttja sökrutan så du hittar produkten snabbare. Här hittar du allt från roligt hemmapyssel till det nödvändigaste i köket. Att kombinera cashbacken med en Fyndiq rabattkod går bra när du hittar rabattkoden här på Cashbacker.

Allt för barnen

Har du känt det som att leksakerna har blivit allt dyrare på sistone? Passa på att kika in på denna hemsida full med rabatter även på ditt barns favoritleksaker. Har ni funderat på att dra ner på tiden framför tv:n? Kolla in alla brädspel som finns – allt från det klassiska Fiat till senaste trenden. Om du söker presenter kan du passa på att titta in i deras flik ”presenttips”. Det är en väldigt smart flik som har presenttips för speciella tillfällen, Julklappar, bröllopspresenter eller bara en gåva till flickvännen. Under denna flik kan du hitta en fin gåva som ändå inte överstiger budgeten. Glöm inte att använda din Fyndiq rabattkod så du sänker priserna ytterligare!