GI-boxen logotype

100 kr i återbäring när du handlar hos GI-boxen *

Ta mig till GI-boxen nu

GI-boxen är en matkasse som levereras hem till din dörr. Deras matkasse består av råvaror som är anpassade för dig som vill äta måltider anpassade enligt GI-metoden. När du prenumererar på GI-boxen så får du färdiglagade luncher och middagar som du själv värmer. 20 st skickas varannan vecka och man kan leverera till ett stort antal orter/områden i Sverige. Läs mer på giboxen.se för att se vilka orter man levererar till. Med återbäringen från Cashbacker kan du prova på GI-boxen ännu mer förmånligt.

GI-boxen Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för GI-boxen

Just nu kan vi inte erbjuda någon GI-boxen rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 100 kr.

* Återbäring hos GI-boxen

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos GI-boxen. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

GI-box
Gäller för nytecknade abonnemang
100 kr

Villkor och information angående återbäring från GI-boxen

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos GI-boxen via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från GI-boxen registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. GI-boxen har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till GI-boxen nu