GR8 Experience logotype

6% i återbäring när du handlar hos GR8 Experience *

Ta mig till GR8 Experience nu

GR8 Experience är ett upplevelseföretag. Här hittar du de perfekta gåvorna i form av upplevelser. Vem skulle inte tycka det var kul att köra en fräck sportbil. Kanske i samband med möhippan eller svensexan. GR8 Experience erbjuder sina körupplevelser i Åre, Sundsvall, Stockholm, Malmö, Göteborg, Helsingborg, Halmstad, Jönköping och Örebro. Betalning kan göras med Paypal eller något av de vanligaste betalkorten.

GR8 Experience Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för GR8 Experience

Just nu kan vi inte erbjuda någon GR8 Experience rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 6%.

* Återbäring hos GR8 Experience

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos GR8 Experience. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
6 %

Villkor och information angående återbäring från GR8 Experience

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos GR8 Experience via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från GR8 Experience registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. GR8 Experience har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till GR8 Experience nu