Gameday logotype

4% i återbäring när du handlar hos Gameday *

Ta mig till Gameday nu

Gillar du amerikansk sport är Gameday butiken för dig. Köp snygga och grymma kepsar och autentiska matchtröjor från en butik som är experter på sportprylar. Sortimentet som inriktar sig på amerikanska sporter som NFL, NHL, NBA och MLB består av kepsar, tröjor, jackor, vimplar, väskor och andra prylar som koppar med mera.

Gameday Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Gameday

Just nu kan vi inte erbjuda någon Gameday rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos Gameday

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Gameday. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från Gameday

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Gameday via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Gameday registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Gameday har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Gameday nu