Geggamoja logotype

2,50% i återbäring när du handlar hos Geggamoja *

Ta mig till Geggamoja nu

Geggamoja har den perfekta mixen av praktiska, sköna och snygga kläder som passar både till fest och till vardags. Här designas och produceras hållbarta barnkläder och barnprodukter som älskas av barnfamiljer runt om i Sverige och världen. En av anledningarna tll att Geggamoja är både barnen och föräldrarnas favoritplagg är de mjunka och sköna materialen som används: velour, trikå och college samt att många av modellerna passar alla barn oavsett kön. Ett annat stort plus är att man ofta använder tyger i ekologisk- och GOTS-certifierad bomull till käderna. Färgglada ränder kombineras med enfärgat, barnslighet med vuxen miniatyr och därmed den bästa mixen av Geggamoja. 

Geggamoja Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Geggamoja

Geggamoja Rabattkod
Fri frakt! Upp till 2,50% i återbäring
Geggamojas sommarrea är i full gång med upp till 50% rabatt och med rabattkoden får fri frakt på alla dina beställningar!
Fungerade rabattkoden? Giltig t.o.m. 2018-07-31

* Återbäring hos Geggamoja

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Geggamoja. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
2,5 %

Villkor och information angående återbäring från Geggamoja

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Geggamoja via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Geggamoja registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Geggamoja har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Geggamoja nu