Ginza logotype

2,50% i återbäring när du handlar hos Ginza *

Ta mig till Ginza nu

Ginza har sålt musik och underhållning i över 45år. Från klassiskt postorderföretag till en riktig tungviktare på internet. Här hittar du det klassiska sortimentet med musik, spel och film men också ett breddat utbud som sport och fritidssortiment. Med omkring 30.000 artiklar i eget lager är det enkelt att finna det man vill beställa. Eget lager ger även snabb leverans vilket självklart också är viktigt. Som ett alternativ till att använda en Ginza rabattkod kan du istället få återbäring från Ginza varje gång du handlar. I de fall vi har en Ginza rabattkod tillgänglig så hittar du längre ner på denna sidan.

Ginza Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Ginza

Just nu kan vi inte erbjuda någon Ginza rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 2,50%.

* Återbäring hos Ginza

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Ginza. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
2,5 %

Villkor och information angående återbäring från Ginza

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Ginza via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Ginza registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Ginza har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Ginza nu

Ginza samlar allt inom film och musik

Ginza fanns länge som postorderföretag och styrkan i den hemsida är de numera gör den mesta av sin försäljning från att har tagit vara på allt som fanns i katalogen, och utökat den med många nya varugrupper och produkter. Det som är lite roligt med den här butiken är att alla de varor som såldes över postorder fortfarande finns här, som till exempel cd-skivor, något som plockats bort på många andra ställen. I och med att cd-skivan är på väg tillbaka in i hetluften kommer den här sidan vara en av de första att följa med i den nya trenden, eftersom de aldrig lämnade den från första början.

Handla all media i samma butik

Det finns massvis av filmer, vinylskivor, cd-skivor, böcker och spel här men det finns också mycket, mycket mer. Median som vi precis räknade upp utgör själva kärnan av utbudet i affären, men det är långt ifrån en komplett beskrivning av vad man numera kan köpa här. Det finns leksaker, elektronik, massvis av produkter till hemmet och hushållet och en bred samling sportutrustning. Kort sagt har butiken expanderat oerhört sedan den flyttade ut på webben, och det verkar inte sluta här. Det finns alltid något nytt att hitta i samlingen, vilket gör butiken till en rolig plats att besöka vare sig man aldrig varit här innan eller är en trogen kund.

Dryga ut kassan med lite rabatt

När det finns så mycket att välja på blir det lätt lite mer i varukorgen än vad man först planerat. Detta behöver faktiskt inte vara något negativt, i alla fall inte om du handlar med Ginza rabattkod, som du kan få genom oss. Du får då alla dina produkter till lägre priser, vilket gör att du utan dåligt samvete kan stoppa ner en extra skiva eller film i samlingen. Håll utkik efter extrapriser, som ofta kommer på nya lanseringar av böcker, film och musik.