Glamma logotype

5% i återbäring när du handlar hos Glamma *

Ta mig till Glamma nu

På Glamma kan du handla tusentals olika skönhetsprodukter och parfym. Glamma erbjuder även bokning av skönhetsbehandlingar direkt via sajten. Hårvård, kroppsvård och makeup är några av de mest populära katergorierna i butiken. Produkterna kommer från bland annat bareMinerals, Armani, Glanz och Max Factor.

Glamma Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Glamma

Just nu kan vi inte erbjuda någon Glamma rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Glamma

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Glamma. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från Glamma

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Glamma via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Glamma registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Glamma har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Glamma nu