Golvpoolen logotype

1,50% i återbäring när du handlar hos Golvpoolen *

Ta mig till Golvpoolen nu

Handla kakel och tapeter till marknadens bästa priser. Här hittar du välkända varumärken som Kährs, Tapwell, Hansgrohe, Svedbergs. Stort utbud av badrumsinredning med duschar, badkar, speglar och toalettstolar - här hittar du vad du söker efter. 

Golvpoolen Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Golvpoolen

Just nu kan vi inte erbjuda någon Golvpoolen rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 1,50%.

* Återbäring hos Golvpoolen

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Golvpoolen. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
1,5 %

Villkor och information angående återbäring från Golvpoolen

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Golvpoolen via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Golvpoolen registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Golvpoolen har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Golvpoolen nu

Golvpoolen: Marknadens bredaste sortiment

Det är byggdags, och du går runt och funderar på vad det bästa materialet att ha på golv och väggar kan vara. Visst är natursten vackert, men det passar kanske inte riktigt inomhus – eller gör det det? Du har kanske hittat kakelplattor med ett riktigt läckert mönster som skulle passa perfekt i det nya badrummet, men hur lätt är det egentligen att hålla det rent? Du vill ju inte ångra ditt val i svett och tårar när du sen måste skura golv varenda eviga dag... Tänk om det fanns en nätbutik där du kunde hitta både produkten och information om den! Det är precis det som är nätföretagets funktion.

Från början till slut

Golvpoolen är nätföretaget som vill underlätta ditt liv på alla sätt genom att vara med hela vägen: du får tips, råd och inspiration när det är dags att designa ditt nya hem, till ett ofantligt stort utbud av möjligheter när du ska slå till, och tips om hur du kan slutföra inredningen när allt är färdigbyggt och du ska flytta in. År 1990 startades verksamheten, år 2014 öppnades webbshoppen. Och idag kan du här få tag på kakel, klinker, natursten; högskåp, väggskåp och kommoder till badrummet; spegelskåp och badrumsspeglar, bland mycket, mycket annat.

Skapa en inbjudande atmosfär

Alla produkter är tillverkade i högkvalitativt material med lång livslängd. För att det ska vara en bra affär för dig kan du passa på när det är rea på byggmaterialet, eller använda dig av Golvpoolen rabattkod när du ska slutföra betalningen. Målet är att du ska ha ett hem som du kan trivas i utan att hamna i ekonomiska svårigheter. På så sätt kan du känna dig lugn och glad när du flyttar in i ditt nya hem med det vackra skinande golvet och det inbjudande, väl inredda badrummet, som lockar dig att spendera mer tid i ett varmt och skönt bad än du kanske borde.