Granngården.se logotype

1,50% i återbäring när du handlar hos Granngården.se *

Ta mig till Granngården.se nu

Observera att du endast kan få återbäring via Cashbacker när du handlar i nätbutiken (granngarden.se). Det är inte möjligt att få återbäring när du handlar i Granngårdens vanliga butiker. Granngården.se är butiken för dig som älskar djur, odling och trädgård. Här hittar du ett stort sortiment av djurfoder, verktyg, trädgårdsprodukter och mycket mera. Med fler än 100 fysiska butiker runt om i landet är butiken välkänd bland de flesta i Sverige. Nu kan du även handla från det stora sortimentet på nätet och handlar du via Cashbacker får du självklart återbäring på ditt köp. Återbäringen gäller endast när du handlar på Granngården.se på nätet - ej i granngårdens fysiska butiker.

Granngården.se Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Granngården.se

Just nu kan vi inte erbjuda någon Granngården.se rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 1,50%.

* Återbäring hos Granngården.se

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Granngården.se. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp i Granngårdens nätbutik
Det är endast möjligt att få återbäring när du handlar i Granngårdens nätbutik, inte i deras vanliga butiker.
1,5 %

Villkor och information angående återbäring från Granngården.se

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Granngården.se via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Granngården.se registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Granngården.se har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Granngården.se nu