Greatlife logotype

5,50% i återbäring när du handlar hos Greatlife *

Ta mig till Greatlife nu

Är du på jakt efter kosttillskott med högsta möjliga kvalitet är Greatlife butiken för dig. Beställ whole food och raw food-kosttillskott samt ekologiska grönsaker, frukter, örter och bär med mera. Självklart hittar du inga konstgjorda tillsatser i maten från Greatlife. Stort sortiment at vitaminer och produkter för hud, hår, hjärta och blodkärl. Produkterna kommer från tillverkare som Cardinova / Bringwell, Holistic, Innate Response, MegaFood och Soma Nordic.

Greatlife Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Greatlife

Just nu kan vi inte erbjuda någon Greatlife rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5,50%.

* Återbäring hos Greatlife

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Greatlife. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5,5 %

Villkor och information angående återbäring från Greatlife

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Greatlife via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Greatlife registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Greatlife har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Greatlife nu