Gus Textil logotype

3% i återbäring när du handlar hos Gus Textil *

Ta mig till Gus Textil nu

Gus Textil började som postorderbutik för strumpor 1993 och har idag utvecklats till en nätbutik med så mycket mer. De är mest kända för sina Gus-Ankel med lös resår och säljer till privatpersoner, företag och inom vården. Utöver strumpor med alla möjliga färger, former och funktioner för kvinnor, barn och män hittar du också underkläder, badkläder, underställ, fotvårdsprodukter, tofflor/sandaler och listan fortsätter. 

Gus Textil Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Gus Textil

Just nu kan vi inte erbjuda någon Gus Textil rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3%.

* Återbäring hos Gus Textil

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Gus Textil. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3 %

Villkor och information angående återbäring från Gus Textil

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Gus Textil via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Gus Textil registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Gus Textil har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Gus Textil nu