Hairsale logotype

5% i återbäring när du handlar hos Hairsale *

Ta mig till Hairsale nu

Specialshampo, balsam, styling och solprodukter för att bara nämna något av sortimentet du hittar på Hairsale. Ambitionen med butiken är att ständigt kunna erbjuda varor till konkurrensmässiga priser till besökarna på sidan samt att utöka utbudet av leverantörer till det bästa i branschen och till den bästa möjliga servicen.

Hairsale Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Hairsale

Just nu kan vi inte erbjuda någon Hairsale rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Hairsale

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Hairsale. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från Hairsale

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Hairsale via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Hairsale registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Hairsale har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Hairsale nu