Hallbergs Guld logotype

4% i återbäring när du handlar hos Hallbergs Guld *

Ta mig till Hallbergs Guld nu

Hallbergs Guld är en av Svergies mest kända smyckeskedjor och har över 150 års erfarenhet i branchen och 36 fysiska butiker. Naturligtivis har de även en webbshop som du kan få återbäring hos via Cashbacker.

Hos Hallbergs Guld hittar du klassiska smycken i guld och silver, många unikt utvalda för just Hallbergs Guld. Naturligtvis hittar du också smycken från välkända varumärken som Pandora, Dyrberg/Kern, Pilgrim, Syster P med flera.

 

Hallbergs Guld Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Hallbergs Guld

Just nu kan vi inte erbjuda någon Hallbergs Guld rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos Hallbergs Guld

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Hallbergs Guld. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från Hallbergs Guld

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Hallbergs Guld via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Hallbergs Guld registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Hallbergs Guld har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Hallbergs Guld nu