Hangmatta logotype

5% i återbäring när du handlar hos Hangmatta *

Ta mig till Hangmatta nu

Hangmatta är ett svenskt klädmärke som producerar och designar skön och unik kläddesign, där komfort är i fokus. De brinner för att ta fram just de plagg som blir din bekväma favorit i garderoben. Bekvämt behöver inte vara fult och slitet utan inspirerade, snyggt och skönt! Hos Hangmatta hittar du klänningar, jumpsuits, shorts, kjolar, haremsbyxor, accessoarer och mycket mer för kvinnor, män och barn. De jobbar också mycket med miljöfrågor och socialt ansvar. Därför äger alla deras skräddare sina egna maskiner och inget produceras i stora fabriker. 

Hangmatta Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Hangmatta

Hangmatta Rabattkod
10% rabatt på allt! Upp till 5% i återbäring
Med rabattkoden får du 10% rabatt på hela sortimentet. Här hittas de skönaste plaggen för kvinnor, män och barn. (Rabattkoden går ej att kombinera med andra erbjudanden)
Fungerade rabattkoden? Giltig t.o.m. 2018-08-31

* Återbäring hos Hangmatta

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Hangmatta. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från Hangmatta

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Hangmatta via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Hangmatta registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Hangmatta har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Hangmatta nu