Happy Green logotype

1,50% i återbäring när du handlar hos Happy Green *

Ta mig till Happy Green nu

Det är inne att vara hälsosam! Aldrig förr har det varit så mycket fokus på träning och att leva hälsosamt! Happy Green är hälsa på nätet. De erbjuder fri frakt inom Sverige utan köpgräns.

Här hittar du över 2500 må-bra-produkter från 300 varumärken i sortimentet. Det ska vara enkelt att göra bra val. Det innebär att hos Happy Green hittar du produkter som de har valt ut för att de är just bra, goda, naturliga, nyttiga, ekologiska, njutbara eller tillverkade av människor som visar hänsyn till hållbarhet. Här hittar du naturlig skönhet, kosttillskott, hälsokost, vitaminer & mineraler, livsmedel med ett ekologiskt och allergivänligt fokus och sportnutrition som proteinpulver och träningsbars. Det ska vara lätt att göra ett val som är hållbart, hälsosamt och nyttigt.

Happy Green Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Happy Green

Just nu kan vi inte erbjuda någon Happy Green rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 1,50%.

* Återbäring hos Happy Green

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Happy Green. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
1,5 %

Villkor och information angående återbäring från Happy Green

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Happy Green via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Happy Green registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Happy Green har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Happy Green nu