Hatstore logotype

Shopping med cashback hos Hatstore

Butiken för kepsar! Hatstore har fullt fokus på kepsar till både tjejer och killar. Väldigt stort utbud av alla möjliga sorters kepsar. 

Informationen i ovastående text kan ändras över tid. Kontrollera alltid vad som gäller på butikens hemsida. Cashbacker kan ej göras ansvarig för innehållet.

6% 9%* i cashback när du handlar hos Hatstore

Butiken för kepsar! Hatstore har fullt fokus på kepsar till både tjejer och killar. Väldigt stort utbud av alla möjliga sorters kepsar. 

Informationen i ovastående text kan ändras över tid. Kontrollera alltid vad som gäller på butikens hemsida. Cashbacker kan ej göras ansvarig för innehållet.

Cashback hos Hatstore

Ta del av vårt erbjudande om cashback hos Hatstore

  • Återbäring på dina köp

    9%
    Ord. 6%

Villkor och information

Följande villkor gäller för köp och cashback hos Hatstore via Cashbacker

När får du din cashback

Din cashback från Hatstore registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att cashbacken registrerats på ditt medlemskonto-konto.

Cashback klar för utbetalning

Efter att din cashback registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din cashback. Hatstore har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.

Beräkning av cashback

Beräkning av procentuell cashback sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.

Övriga villkor

Övriga villkor om cashback hittar du i våra medlemsvillkor.

Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Hatstore

Shopping hos Hatstore

Huvudsaken på Hatstore

År 2011 satt Filip Klasson på sitt rum och funderade. ”Jag gillade kepsar. Sen tyckte jag att det var väldigt intressant med e-handel så jag slog ihop de båda”, berättar han själv. Resultatet blev Hatstore, online butiken där du som delar Filips intresse för hattar och kepsar kan frossa i det ofantligt stora utbudet av just sådana produkter – ty sedan starten har företaget upplevt en enorm tillväxt, och nu tillhandahåller över 4000 olika sorters mossör och kepsar från alla de stora varumärkena, men även från mindre kända (och därför unika) tillverkare.

Ett personligt beslut

Hatten ramar ju in hela ansiktet, så det är viktigt att välja den modell som passar ens personliga stil bäst. Visst kan du få tag på superhypade varumärken som Adidas, Puma eller New Era, men du kan också sätta en egen prägel på din mössa genom att själv välja brodyren som du ska ståta med. Det finns klassiska kepsar vars huvudfunktion är att skydda ditt ansikte från skadliga solstrålar, men också roligheter som en rasta beanie komplett med skägg som du kan ta på dig när din dag behöver muntras upp lite. Få en riktig gentleman-aura genom att komplementera en mustasch med en riktig Stetsonhatt, eller fixa cowboy-looken med en brun Fedora.

Lägsta pris är favvopris!

Visst kan du skaffa snygga mössor till lägre priser! Alltsom oftast erbjuds poppisprodukter till lägre pris, det gäller bara att checka in regelbundet för att ha koll på läget. Har du dessutom en Hatstore rabattkod kan du sänka priset ytterligare genom att knappa in denna när du ska betala.  Det var Filip Klassons dröm att låta alla kepsälskare få tillgång till sin favoritmodell, och visst har han lyckats! Gå in på butikens hemsida och kolla upp alla de olika inspirerande modellerna och varumärkena, tills du hittar just den som ditt namn står skrivet på. Och väljer du att designa den själv kan du förstås ta det bokstavligt.