Hedbergs Guld logotype

3% i återbäring när du handlar hos Hedbergs Guld *

Ta mig till Hedbergs Guld nu

Hedbergs guld och silver erbjuder smycken och presenter i olika prisklasser. Du hittar allt från förlovningsringar, vigselringar, halsband och örhängen till matsilver och doppresenter. Hedbergs är ett företag som verkat sedan 1947 och det borgar för hög säkerhet för dig som kund. Samtliga guldsmycken är gjorda i 18 karats guld och diamanterna som används i smyckena är köpta från legal källa.

Hedbergs Guld Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Hedbergs Guld

Just nu kan vi inte erbjuda någon Hedbergs Guld rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3%.

* Återbäring hos Hedbergs Guld

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Hedbergs Guld. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3 %

Villkor och information angående återbäring från Hedbergs Guld

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Hedbergs Guld via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Hedbergs Guld registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Hedbergs Guld har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Hedbergs Guld nu