Heromic logotype

6,50% i återbäring när du handlar hos Heromic *

Ta mig till Heromic nu

Heromics affärsidé är att kunna tillhandahålla ett stort och brett sortiment med actionfigurer och samlarprylar för kunder i Sverige. Här hittar du figurer och prylar från Star Wars, Harry Potter-trollstavar, Marvel-prylar och samlarfigurer från filmer som Alien och Predator, kläder för vardag och maskerad, och mycket, mycket mer. Heromic erbjuder samlarprylar till alla, oavsett om du gillar Sci-Fi eller Fantasy. 
 

Heromic Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Heromic

Just nu kan vi inte erbjuda någon Heromic rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 6,50%.

* Återbäring hos Heromic

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Heromic. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
6,5 %

Villkor och information angående återbäring från Heromic

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Heromic via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Heromic registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Heromic har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Heromic nu