Hildur logotype

5% i återbäring när du handlar hos Hildur *

Ta mig till Hildur nu

Hildur är en grön butik där du hittar ekologiska kläder, hudvård och mycket annat med ett grönt fokus. När du handlar för mer än 790 kr så får du varorna hemskickade med fri frakt, annars kostar frakten 59 kr. Du har öppet köp i 14 dagar och varorna levereras inom 1-4 dagar. Hildur.se startade 2007 som en ekologisk nätbutik.

Hildur Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Hildur

Just nu kan vi inte erbjuda någon Hildur rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Hildur

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Hildur. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från Hildur

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Hildur via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Hildur registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Hildur har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Hildur nu