Hobbex logotype

4% i återbäring när du handlar hos Hobbex *

Ta mig till Hobbex nu

Hobbex gör varje dag lite roligare. Hos Hobbex hittar du mängder av roliga produkter och coola prylar. Radiostyrt, modellbyggen, gadgets och luftvapen hittar du på hobbex.se. Hobbex har också butiker på flera orter över hela landet. Nätbutiken är certifierad av Trygg E-handel och du betalar med Mastercard, Visa eller Klarna.

Hobbex Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Hobbex

Just nu kan vi inte erbjuda någon Hobbex rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos Hobbex

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Hobbex. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från Hobbex

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Hobbex via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Hobbex registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Hobbex har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Hobbex nu