Hotels.com logotype

Få upp till 5% i återbäring när du handlar hos Hotels.com *

Ta mig till Hotels.com nu

Sök och boka hotell bland fler än 365.000 olika hotell över hela världen. Hotels.com är den största portalen idag när det gäller bokning av hotellrum och den naturliga startpunkten för många som ska planera sin semester. Hotels.com ger även en prisgaranti - skulle du hitta ditt bokade hotell till ett lägre pris så betalar Hotels.com ut mellanskillnaden till dig.

Hotels.com Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Hotels.com

Just nu kan vi inte erbjuda någon Hotels.com rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Hotels.com

Ta del av våra erbjudanden om återbäring hos Hotels.com. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Utan Hotel Rewards
Gör en bokning på Hotels.com som inte ger Hotel Rewards-nätter
5 %
Med Hotel Rewards
Gör en bokning på Hotels.com som ger dig Hotel Rewards-nätter.
3 %

Villkor och information angående återbäring från Hotels.com

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Hotels.com via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Hotels.com registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Speciella villkor för resor & hotell
Återbäringen kommer att betalas ut inom 30-45 dagar efter att resan är betald och genomförd.
Speciella villkor för Hotels.com

Observera att:

  • Vid användande av rabattkod från Hotels.com eller annan källa utgår ingen återbäring.
  • Återbäring ges inte för den del av din bokning som betalas med gratisnätter från Hotels.com Rewards-program. 
  • Återbäring ges inte för bokningar som görs hos, eller via, andra partnersidor till Hotels.com.
  • Vi avråder från att klicka på länkar eller annonser gällande Hotels.com i ex. nyhetsbrev eller mailutskick såvida inte Cashbacker.se är avsändare. Klick på annons eller länk i nyhetsbrev med annan avsändare, inklusive Hotels.com själv, kan innebära att återbäringen inte kan spåras korrekt och/eller att Hotels.com inte godkänner återbäringen. 
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Hotels.com nu

Hotels.com är den bästa sajten för din resa

Hotels.com har ett av de största utbuden av hotellrum som finns, och det sträcker sig över hela världen. Blir du medlem här kommer du få hemliga priser, som inte dyker upp vid en vanlig sökning, och som såklart är lite bättre än de andra. Det är här du kan hitta hotellrum när det är utsålt på alla andra ställen, och det finns 60 länder att välja på när det kommer till destinationen. Det spelar ingen roll om du reser i jobbet, för att hälsa på någon eller för att ha kul, det finns alltid ett passande rum till dig att hitta här.

Prisgaranti som säkerhet för låga priser

Hittar du ett rum på samma hotell för lägre pris någon annanstans än hos Hotels.com kommer priset ändras så att det matchar det lägre. Detta är en garanti för alla butikens medlemmar så att de alltid kan känna sig säkra på att verkligen få det bästa erbjudandet, vart än i världen man bokar. Det finns en rad fördelar med att bli medlem på sajten, bland annat för de lägre priserna men också för att du kan spara din information på ditt medlemskonto så du slipper fylla i dem varje gång du ska boka ett rum. Du sparar både tid och energi genom att skapa ett gratis konto, vilket kommer löna sig varje gång du ska ut på resande fot.

Använd Cashbackers app

En av de stora fördelarna med Cashbacker är att vi har en app som du kan använda när du bokar ditt hotellrum på Hotels.com. Appen laddar du ner till din Android eller iOS smartphone. Om man vill boka hotellrum lite snabbare och lite smidigare ska man absolut ladda ner den, så kan man komma in på sitt konto vart man än är.

Hotels.com rabattkod

Använder man Hotels.com rabattkod till att boka rummet med kommer så går det tyvärr inte att kombinera den med cashbacken du kan få via oss.