Hudoteket logotype

5% i återbäring när du handlar hos Hudoteket *

Ta mig till Hudoteket nu

Handla professionell hudvård, hårvård och makeup från Sveriges första skönhetssalong på nätet - Hudoteket. Du finner produkter från alla stora och välrenomerade varumärke som bareMinerals, Beauté Pacifique, Bioline, By Terry och Comfort Zone. I webshoppen kan du även få kontakt med en hudterapeut om du har speciella behov. 

Hudoteket Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Hudoteket

Just nu kan vi inte erbjuda någon Hudoteket rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Hudoteket

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Hudoteket. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från Hudoteket

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Hudoteket via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Hudoteket registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Hudoteket har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Hudoteket nu