ICA Upplevelser logotype

5% i återbäring när du handlar hos ICA Upplevelser *

Ta mig till ICA Upplevelser nu

Med ICA Upplevelser köper du upplevelsepresenter till dig själv eller en vän. Välj mellan hundratals olika upplevelser. Du kan hitta alltifrån vinprovningar, föreställningar, spa-upplevelser eller exklusiva middagar. Upplevelserna finns i olika prisklasser och du kan på ett enkelt och lättöverskådligt sätt söka bland ICA Upplevelser för att hitta just den upplevelse till rätt pris som passar dig.

ICA Upplevelser Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för ICA Upplevelser

Just nu kan vi inte erbjuda någon ICA Upplevelser rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos ICA Upplevelser

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos ICA Upplevelser. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från ICA Upplevelser

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos ICA Upplevelser via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från ICA Upplevelser registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. ICA Upplevelser har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till ICA Upplevelser nu