JD Sports logotype

Få upp till 3,50% i återbäring när du handlar hos JD Sports *

Ta mig till JD Sports nu

Beställ dam, herr och barnkläder samt skor från JD Sports. Stort utbud av moderiktiga och senaste produkterna inom sport och fritid. Välsorterad avdelning för fotbollsspelaren - både junior och senior. Kanske ännu större utbud av kläder och skor för för amatör och proffslöparen. Produkterna kommer från tillverkare som Nike, Adidas, Converse, Fila, Lyle & Scott, Timberland med flera. En JD Sports rabattkod som kommer från butiken eller som listas på denna sidan går att kombinera med cashbacken från Cashbacker.

JD Sports Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för JD Sports

Just nu kan vi inte erbjuda någon JD Sports rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3,50%.

* Återbäring hos JD Sports

Ta del av våra erbjudanden om återbäring hos JD Sports. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Fullpris
När du handlar produkter till fullpris
3,5 %
Kampanj
När du handlar i samband med att rea/kampanj
1 %

Villkor och information angående återbäring från JD Sports

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos JD Sports via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från JD Sports registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. JD Sports har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till JD Sports nu

JD Sports – sportklädernas kungar

JP Sports kallar sig själva för sportklädernas kungar. Och med all rätt. Nätbutiken levererar snabbt och enkelt de bästa sportplaggen och skorna från Nike, Supply & Demand, The North Face, Addidas, Converse, Puma, Vans Off The Wall och en hel del fler. Utbudet är fördelat i flera kategorier – dam, herr, barn och ungdom, accessoarer, fotboll, sport och “back to school” eller skolstart. Butiken är brittisk men leverans till Sverige sker snabbt och enkelt inom 2-5 arbetsdagar.

Nya kollektioner och modetips

Nätbutiken har satsat hårt på att erbjuda ett nyanserat sortiment av trendiga sportkläder som passar både till gymmet och som vardagsklädsel. Addidas och Nikes nyaste kollektioner presenteras genom olika video från sköna catwalks samt trendiga blogginlägg med modetips. Kläderna är uppdelade efter kön, kollektion, plagg och varumärke. Skulle du vilja bevaka endast Converses utbud kan du göra det enkelt genom ett knapptryck. Är det så att du är intresserad av en speciell Addidas kollektion så finner du dem alla upplagda i herr respektive damavdelningarna. Så förutom massor med trendiga och snygga sportkläder har du även chansen att hitta det du söker på ett snabbt och smidigt sätt. 

En stor utförsäljning

Under rubriken utförsäljning finner du coola märkeskläder till kraftigt sänkta priser. I vissa fall behövs det en JD Sports rabattkod för att kunna utnyttja erbjudandet men i de flesta fall går det endast att beställa varan utan att ange någon särskild kod. Besöker du butikens hemsida kan du räkna med att få en överblick över vad som är aktuellt och modernt i sportklädernas värld. Dessutom har du möjligheten att beställa precis allt som finns på sajten snabbt utan att behöva gå till någon butik eller förlora en massa tid på att leta efter det perfekta klädesplagget. Butiken kan följas på Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat och Youtube.