JUNAROSE logotype

3,25% i återbäring när du handlar hos JUNAROSE *

Ta mig till JUNAROSE nu

JUNAROSE - Plus-sizekläder för kurviga tjejer! Smickrande snitt och detaljer som säkerställer en perfekt passform för kvinnor med siluett. Här designas storlekarna 42 till 53 med perfekt passform för den unga och trendmedvetna kvinnan. Varje plagg är noggrant skräddarsytt med smickrande snitt och detaljer samt moderna tyger för trendiga och tidlösa plagg,

Den tyspiska JUNAROSE-tjejen är fräck i sina modeval och klär sig självsäkert för att fira sin figur och stil utan att någonsin kompromissa på stil och kvalité.

JUNAROSE Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för JUNAROSE

Just nu kan vi inte erbjuda någon JUNAROSE rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3,25%.

* Återbäring hos JUNAROSE

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos JUNAROSE. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3,25 %

Villkor och information angående återbäring från JUNAROSE

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos JUNAROSE via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från JUNAROSE registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. JUNAROSE har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till JUNAROSE nu