Jack & Jones logotype

3,50% i återbäring när du handlar hos Jack & Jones *

Ta mig till Jack & Jones nu

Jack & Jones började som ett jeansmärke och är idag en av Europas ledande tillverkare av herrkläder med fler än tusen butiker i 38 länder. Fastän det fortfarande är jeans som ses som varumärkets ryggrad har Jack & Jones i dag alla sorters kläder i sina kollektioner, från basplagg till kostymer. Detta i kombination med skor och accessoarer gör att varumärket täcker in alla slags stil- och modebehov hos unga män.

Jack & Jones Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Jack & Jones

Just nu kan vi inte erbjuda någon Jack & Jones rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3,50%.

* Återbäring hos Jack & Jones

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Jack & Jones. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3,5 %

Villkor och information angående återbäring från Jack & Jones

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Jack & Jones via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Jack & Jones registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Jack & Jones har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Jack & Jones nu