Järnia logotype

2,50% i återbäring när du handlar hos Järnia *

Ta mig till Järnia nu

Grunden till den första Järniabutiken lades redan 1942 och idag har Järnia vuxit och innefattar ett 60-tal fysiska butiker runt om i landet. Här hittar du ett brett sortiment inom Trädgård & Fritid, Bygg & Verktyg samt heminredning och färg. Genom Järnias stora nät med fysiska butiker har du möjlighet att beställa varorna på nätet och sedan hämta produkterna i valfri "hämtbutik". 

Järnia Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Järnia

Just nu kan vi inte erbjuda någon Järnia rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 2,50%.

* Återbäring hos Järnia

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Järnia. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
2,5 %

Villkor och information angående återbäring från Järnia

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Järnia via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Järnia registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Järnia har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Järnia nu