Johannesens logotype

4% i återbäring när du handlar hos Johannesens *

Ta mig till Johannesens nu

Johannesens är ett familjeföretag som grundades redan 1962 och har sedan dess försett Båstad med omnejd med kläder och skor av högsta kvalité. Sedan 2004 finns Johannesens även som webshop, med samma fina sortiment och höga servicegrad. Här hittar du starka varumärken i en mix av både klassiker och nya trendiga stjärnor på modehimmeln, bland annat anrika varumärken som Barbour, Barbour International och Stenströms. Butiken är även full av klassiker som till exempel Gant och Morris, samt de stora jeansvarumärkena Levi´s, Lee, Nudie Jeans och Replay. Bland de lite trendigare varumärkena finner du till exempel Samsøe Samsøe, Jim Rickey och Ellesse. Här hittar du också Sveriges största utbud på RM Williams och flera eftertraktade jackvarumärken som till exempel Woolrich, Colmar och Cedrico.

Johannesens Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Johannesens

Just nu kan vi inte erbjuda någon Johannesens rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos Johannesens

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Johannesens. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från Johannesens

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Johannesens via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Johannesens registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Johannesens har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Johannesens nu