John Wall logotype

5% i återbäring när du handlar hos John Wall *

Ta mig till John Wall nu

John Wall är en gammal anrik butik som sträcker sig ända tillbaka till 1800-talet. Idag hittar man John Wall även på nätet med sin populära nätbutik som säljer produkter för hemmet. Hos John Wall hittar man elverktyg, hushållsmaskiner, husgeråd, verktyg och badrumsprodukter bara för att nämna en del utav sortimentet. Man har idag även 2 butiker i stockholmsområdet. Hos John Wall säljs kända varumärken som BaByliss, Bosch, Eva Solo, Jamie Oliver och OBH Nordica. Man kan betala med kort, faktura eller med postförskott. Normalt skickas varan med posten, men det går även bra att hämta ut den i någon av deras butiker.

John Wall Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för John Wall

Just nu kan vi inte erbjuda någon John Wall rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos John Wall

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos John Wall. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från John Wall

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos John Wall via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från John Wall registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. John Wall har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till John Wall nu