Jordklok logotype

3% i återbäring när du handlar hos Jordklok *

Ta mig till Jordklok nu

Jordklok.se är Sveriges ledande nätbutik för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt & rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Jordklok startades med ett gediget miljöintresse och en stark vilja att bidra till ett mer rättvist och grönare, med andra ord ”jordklokt”, samhälle samt göra det enkelt för alla att minska sin miljöpåverkan genom att erbjuda ett brett utbud av naturliga, ekologiska och hållbara produkter via nätet. 

Jordklok Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Jordklok

Just nu kan vi inte erbjuda någon Jordklok rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3%.

* Återbäring hos Jordklok

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Jordklok. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3 %

Villkor och information angående återbäring från Jordklok

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Jordklok via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Jordklok registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Jordklok har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Jordklok nu