Junkyard logotype

2% i återbäring när du handlar hos Junkyard *

Ta mig till Junkyard nu

Junkyard är en nätbutik för urbant mode och sport. Butiken grundades i Sverige 2002 och var då en butik främst för skatekläder och skatetillbehör.

Junkyard har förutom ett stort utbud av olika märken, även egna varumärken såsom SWEET SKTBS, JUNKYARD XX-XY och SWEET DENIM. 

Hos Junkyard får du fri frakt när du handlar för minst 500 kr och betalning kan göras med Klarna, betalkort eller betalning via din internetbank. Givetvis är Junkyard certifierade av Trygg E-handel. Om vi har en Junkyard rabattkod listad nedan så kan du använda den i kombination med återbäringen via Cashbacker.

 

Junkyard Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Junkyard

Just nu kan vi inte erbjuda någon Junkyard rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 2%.

* Återbäring hos Junkyard

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Junkyard. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
2 %

Villkor och information angående återbäring från Junkyard

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Junkyard via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Junkyard registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Junkyard har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Junkyard nu

Junkyard: Sportigt gatumode för den som njuter av livet

Är du den som brinner för urban fashion har du hittat rätt när du kommer in på Junkyards webbutik. Verksamheten startades år 2002 av en grupp modeälskare som hade som mål att samla det allra bästa inom streetwear och dela det med andra bekymmerslösa och levnadsglada individer. De har inte bara nöjt sig med att bära kläder som designats av andra, utan även startat det egna varumärken XX-XY. För att hjälpa dig spara pengar, finns det Junkyard rabattkoder och andra erbjudanden jämt och ständigt – du kan skapa ett konto och prenumerera på deras nyhetsbrev så får du nys om detta före alla andra.

Don't waste time!
Livet är alldeles för kort för att slösas bort genom att sitta bakom en skärm hela dagen. Detta vet designerna bakom XX-XY, och det är just det som är tanken bakom klädlinjen: du som ler åt kaoset och vågar leva som du vill kan därför här hitta precis det du behöver: det finns kläder till vardags och till fest, till varma årstider och till kalla, men alla låter dig uttrycka din personlighet och få fram ditt budskap: livet ska man njuta av.

Ta varje möjlighet

XX-XY står för kromosomer för kille och tjej, men inga regler finns. Du kan kombinera plaggen precis som det faller dig in, och även välja komplementerande plagg från andra varumärken som webbutiken tillhandahåller, som till exempel Adidas, Nike Sportswear, Vans, Puma, New Balance och Converse. Denna stora lilla skateboardshop erbjuder fri frakt på alla dina storköp, samt en mängd olika betalningsalternativ. Gå in och kolla upp utbudet – du kommer säkert att hitta dina nya favvoplagg, samt vilja komma tillbaks gång på gång. Kollektionen är ju skapad av de som tycker som du, och därför kommer du verkligen att älska det du ser.