Keller Sports logotype

3% i återbäring när du handlar hos Keller Sports *

Ta mig till Keller Sports nu

Keller Sports säljer sportprodukter för löpning, vintersport, tennis och fitness. Du hittar både sportutrustning och kläder hos Keller Sports. Kända märken som Nike, Asics, Adidas, Reebok, Puma och Under Armour hittar du till bra priser hos Keller Sports. De har även en outlet i sin nätbutik som det lönar sig att kolla in. Där hittar man produkter till kraftigt sänkta priser. Fyndläge alltså om man kombinerar deras outlet med vår återbäring/cashback. Keller Sports är certifierade av Trygg E-handel och det betyder att det är en extra säkerhet för dig som konsument att handla i deras nätbutik eftersom de uppfyller de certifieringskrav som ställs. Du får gratis frakt om du beställer för mer än 699 kronor.

Keller Sports Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Keller Sports

Just nu kan vi inte erbjuda någon Keller Sports rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3%.

* Återbäring hos Keller Sports

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Keller Sports. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3 %

Villkor och information angående återbäring från Keller Sports

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Keller Sports via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Keller Sports registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Keller Sports har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Speciella villkor för Keller Sports

Cashback kan inte kombineras med rabattkoder.

Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Keller Sports nu