Använd vår app under Black Weekend så får du 50% i bonus på all din återbäring*.

Ladda ner vår app...
Kicks logotype

3% i återbäring när du handlar hos Kicks *

Ta mig till Kicks nu

Makeup, parfym, hår och hudvård på nätet. Handla på Kicks och upptäck ett sortiment som består av 1000-tals produkter från välkända varumärken. Produkterna som du hittar i butiken kommer från tillverkare som Biotherm, bareMinerals, Björn Axén, Giorgio Armani, Hugo Boss, Max Factor och många fler. 

Ekologiskt sortiment

På Kicks kan du enkelt handla ekologiska produkter genom att besöka den ekologiska delen av butiken. Här hittar du hudvård för kropp och ansikte och parfymer samt makeup produkter som alla är certifierade av ett certifieringsorgan. 

Kicks har funnits sedan 1991 vilket ger dig trygghet när du handlar på nätet

Kicks Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Kicks

Just nu kan vi inte erbjuda någon Kicks rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3%.

* Återbäring hos Kicks

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Kicks. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3 %

Villkor och information angående återbäring från Kicks

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Kicks via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Kicks registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Kicks har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Kicks nu

Hitta det bästa inom make-up hos Kicks

Kicks är en av Sveriges mest välkända kedjor för smink, accessoarer och skönhetsprodukter. Deras rykte är välförtjänt, eftersom de erbjuder produkter från de bästa tillverkarna för bra och överkomliga priser. Vare sig man vill handla smink till en vardaglig look eller investera i en festligare palett finns det mycket att välja på här. Dessutom finns det en bred samling parfymer här, de flesta billigare än i andra butiker. Handlar man här kan man dessutom vara säker på att få ett bra bemötande av personalen, eftersom de är kunniga och vet precis hur de ska lösa vilken sminkrelaterad kris du än kan ha. Det går snabbt att komma i kontakt med dem, och de hjälper dig gärna. Ännu billigare skönhetsprodukter shoppar du på Kicks när du använder en Kicks rabattkod. Vi listar ev aktuell Kicks rabattkod på denna sidan.

Handla samma produkter för lägre pris

Det finns många olika butiker som säljer liknande produkter som Kicks, men eftersom det här är en av de äldsta butikskedjorna som finns kan man räkna med en helt annan kvalitetskontroll här än på andra ställen. Dessutom är utbudet komplett när det kommer till de olika varugrupperna, ingen annan stans kan du hitta smink och skönhetsprodukter i så många olika tappningar som här. Märken som Bobbi Brown, Anastasia och Elie Saab finns alla här. Dessutom kan du hitta det bästa inom hårvård, från tillverkare som Lóreal, Schwarzkopf, Aussie och Batiste.

Två varuprover gratis

Alla som handlar här får välja två varuprover att få hem helt gratis. Detta i kombination med dels det faktum att frakten för alla beställningar på 500 kronor eller mer och dels värdet av Kicks rabattkod kommer höja shoppingglädjen ytterligare ett par snäpp. Det lönar sig alltid att ta sig lite extra tid för att hitta den perfekta nyansen eller hårvårdsprodukten som fungerar med just din hy, ditt hår och din stil, och det kan du göra i lugn och ro här på sidan. Det är inget som säger att du inte kan besöka den fysiska butiken för att prova olika produkter och sen gå hem och beställa dem från hemsidan, det blir både billigare och smidigare.