Kitcha logotype

5% i återbäring när du handlar hos Kitcha *

Ta mig till Kitcha nu

Kitcha är butiken där snygga och funktionella köksredskap och kökstillbehör står i fokus tillsammans med matlagning och glädje. Letar du efter en ny vass kökskniv eller kanske en ny rymlig kastrull – eller är det så att du börjat med bakning som ny hobby och behöver lite nya baktillbehör? Ja, då då är detta butiken för dig. Kitcha erbjuder öppet köp i 60 dagar,  trygga betalningsalternativ och så har vi snabba leveranser plus fri frakt på köp över 499 kr

Kitcha Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Kitcha

Just nu kan vi inte erbjuda någon Kitcha rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Kitcha

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Kitcha. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från Kitcha

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Kitcha via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Kitcha registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Kitcha har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Kitcha nu