Klingel logotype

5% i återbäring när du handlar hos Klingel *

Ta mig till Klingel nu

Klingel - Mode för henne och honom. Handla skor, kläder, smycken och inredning. Allt samlat i en stor nätbutik. Fokus ligger till stor del på mode, men heminredningsavdelningen är väl värd ett besök. Ska du handla kläder hittar du både mysplaggen för soffan och eleganta festkläder i senaste modet.

Klingel Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Klingel

Just nu kan vi inte erbjuda någon Klingel rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Klingel

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Klingel. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från Klingel

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Klingel via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Klingel registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Klingel har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Klingel nu