Klockia logotype

2,50% i återbäring när du handlar hos Klockia *

Ta mig till Klockia nu

För dig som vill köpa en ny klocka är Klockia ett självklart besök. Här hittar man många kända klockmärken till bra priser. Longines, Gucci, Tissot, Seiko, Arne Jacombsen och Certina är några av de märken man finner hos Klockia. Klockia har enastående bra kundomdömen via Trustpilot. Betalar gör man med Visa, Masterkar, Klarna Konto/Faktura eller med direktbetlaning via sin internetbank (Nordea, Swedbank, SEB eller Handelsbanken).

Klockia Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Klockia

Just nu kan vi inte erbjuda någon Klockia rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 2,50%.

* Återbäring hos Klockia

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Klockia. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
2,5 %

Villkor och information angående återbäring från Klockia

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Klockia via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Klockia registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Klockia har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Klockia nu