Klockor.nu logotype

3% i återbäring när du handlar hos Klockor.nu *

Ta mig till Klockor.nu nu

Klockor.nu är en av Nordens största auktoriserade klockbutiker på nätet och erbjuder ett brett utbud av dam-, herr- och barnklockor av olika varumärken. De är auktoriserad återförsäljare för alla märken och produkter de säljer och alla klockor omfattas av garantier och är du köper en klocka för minst 1.000 kr ingår alltid en ettårig allriskförsäkring via Solid. 

Klockor.nu Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Klockor.nu

Just nu kan vi inte erbjuda någon Klockor.nu rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3%.

* Återbäring hos Klockor.nu

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Klockor.nu. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3 %

Villkor och information angående återbäring från Klockor.nu

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Klockor.nu via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Klockor.nu registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Klockor.nu har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Klockor.nu nu