Kutts logotype

4% i återbäring när du handlar hos Kutts *

Ta mig till Kutts nu

Här köper du trimmers för skägg och hår, saxar, hårblåsar och tänger för håret. Kvalitén på produkterna håller genomgående hög kvalité. Sidan vänder sig både till privatpersoner och till frisörer. Det gör att produkterna som säljs är samma som du hittar på frisörsalonger runt om i landet. Varumärkena som erbjuds är Oster, Parlux, GHD, Moser och Ermila. 

Kutts Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Kutts

Just nu kan vi inte erbjuda någon Kutts rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos Kutts

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Kutts. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från Kutts

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Kutts via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Kutts registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Kutts har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Kutts nu