Lampan logotype

4% i återbäring när du handlar hos Lampan *

Ta mig till Lampan nu

Handla lampor och belysning på Lampan. Här hittar du ett brett sortiment av lampor för både inom och utomhusbruk. Lamporna i butiken kommer från tillverkare som ifö Electric, inlite, Cottex, Design House Stockholm, Garden Lights och Vita. Fullt sortiment av ljuskällor till ditt hem som glödlampor, LED-Lampor, Halogenlampor och så klart lågenergilampor. Lampan lagerför över 5000 olika lampor för att du snabbt ska få hem din beställning. 

Lampan Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Lampan

Just nu kan vi inte erbjuda någon Lampan rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos Lampan

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Lampan. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från Lampan

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Lampan via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Lampan registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Lampan har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Lampan nu