Le Luna logotype

5% i återbäring när du handlar hos Le Luna *

Ta mig till Le Luna nu

Lé Luna är skönhetsbutiken på nätet som specialiserat sig på behandlingar för kosmetiska och generella hälsobesvär och sedan starten 2009 har de hjälpt tusentals kunder över hela Europa. Lé Luna erbjuder naturliga skönhetsprodukter inom allt ifrån makeup, hudvård och hårvård för både kvinnor och män. Varumärkena i butiken har blivit individuellt utvalda av ett team med hälso- och skönhetsspecialister och oavsett om det gäller ansiktskärm, skäggvård, foundation eller schampo så har Lé Luna produkter som ger långvarigt resultat.

Le Luna Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Le Luna

Just nu kan vi inte erbjuda någon Le Luna rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Le Luna

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Le Luna. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från Le Luna

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Le Luna via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Le Luna registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Le Luna har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Le Luna nu