Light in the box logotype

4% i återbäring när du handlar hos Light in the box *

Ta mig till Light in the box nu

Köp direktimporterade produkter direkt från Kina. Här kan du fynda klänningar, elektronik och skor med mera. Priserna hålls nere och utbudet är väldigt omfattande. Light in the box är en global kedja som erbjuder produkter till stora delar av världen. Priset är lågt tack vare stora inköp. Alla produkter på LightInTheBox.com genomgår omfattande tester och kvalitetskontroller för att försäkra att varje vara som säljs möter globala kvalitetstandarder

Light in the box Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Light in the box

Just nu kan vi inte erbjuda någon Light in the box rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos Light in the box

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Light in the box. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från Light in the box

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Light in the box via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Light in the box registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Light in the box har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Light in the box nu