Lilja & Lykke logotype

3,50% i återbäring när du handlar hos Lilja & Lykke *

Ta mig till Lilja & Lykke nu

LILJA & Lykke är smycken av svensk design som är skapade med inspiration från havets alla skepnader. Smyckena är klassisk och tidlös design med lyxiga detaljer som låter dig stråla lite extra i vardagen och på festen. Samtliga smycken är nickelsecured och har en hög hållbarhet. De skapas med silverplätering, guldplätering, roséplätering samt i stainless steel. Här används vackra ädelstenar som tex kristaller, rosenkvarts, lavastenar och sodalit samt material som trä, äkta skinn och glas. 

Lilja & Lykke Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Lilja & Lykke

Just nu kan vi inte erbjuda någon Lilja & Lykke rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3,50%.

* Återbäring hos Lilja & Lykke

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Lilja & Lykke. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3,5 %

Villkor och information angående återbäring från Lilja & Lykke

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Lilja & Lykke via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Lilja & Lykke registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Lilja & Lykke har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Lilja & Lykke nu