Linea logotype

4% i återbäring när du handlar hos Linea *

Ta mig till Linea nu

Linea är butiken för dig som älskar att rå om och inreda ditt hem från golv till tak. Sortimentet består av gardiner, mattor, lampor, handdukar, sängkläder, möbler men också dekoration så som plädar, kuddar, konstväxter, ljuslyktor, pynt och mycket mer. Butiken har funnits sedan början av 2008 och under åren har Linea vuxit och blivit ett starkt och framgångsrikt varumärke inom heminredning i Sverige, Danmark, Finland och Norge. 

Linea Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Linea

Just nu kan vi inte erbjuda någon Linea rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos Linea

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Linea. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från Linea

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Linea via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Linea registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Linea har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Linea nu