Live it logotype

4,50% i återbäring när du handlar hos Live it *

Ta mig till Live it nu

Live it är den ultimata presentbutiken. Hos Live it kan du boka alla typer av upplevelser, antingen till dig själv eller en vän. Flyg wingsuit i en vindtunnel, provkör en Ferrari, gå på ost&vin-provning eller varför inte testa pistolskytte. Utbudet av olika upplevelser är stort. Nu får du återbäring via Cashbacker varje gång du beställer en upplevelse på Live it.

Live it Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Live it

Just nu kan vi inte erbjuda någon Live it rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4,50%.

* Återbäring hos Live it

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Live it. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4,5 %

Villkor och information angående återbäring från Live it

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Live it via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Live it registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Live it har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Live it nu