Luxplus logotype

5% i återbäring när du handlar hos Luxplus *

Ta mig till Luxplus nu

Spara pengar med Luxplus

Luxplus är ett nytt och unikt koncept med fokus på att erbjuda medlemmar möjligheten att spara upp till 80% på allt från exklusiva märkesvaror till kända konsumtionsprodukter som används dagligen. Som medlem köper du bland annat smink, hudvård, parfym, hårprodukter, skafferivaror, hushållsprodukter till lägre priser. 

Du blir medlem hos Luxplus när du köper en vara till medlemspris, och de första 30 dagarna är medlemskapet gratis. Därefter är månadskostnaden 89 kronor i månaden och tack vare det breda sortimentet är det snabbt insparade pengar. Du kan säga upp ditt medlemskap när du vill, Luxplus har ingen bindningstid. 

Luxplus Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Luxplus

Just nu kan vi inte erbjuda någon Luxplus rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Luxplus

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Luxplus. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från Luxplus

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Luxplus via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Luxplus registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Luxplus har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Luxplus nu