25% i bonus på din återbäring

Shoppa ännu smartare och använd vår app får du 25% i bonus på din återbäring.*

Ladda ner vår app... * Gäller t.o.m. 2018-02-28. Villkor för kampanjen
Lyko logotype

4% i återbäring när du handlar hos Lyko *

Ta mig till Lyko nu

Lyko - Hitta hårvårdsprodukter och hudvård online till bra priser. Köp smink, parfym och underkläder på en av de största nätbutikerna i Sverige inom hår och hudprodukter. Få fri frakt på ditt köp och gör som 450.000 andra kunder och handla från Lyko. Titta gärna in hur Lykos kundklubb fungerar där du får poäng när du handlar på hemsidan. Dessa poängen går sedan att använda vid betalning vid kommande köp. Dessutom får du återbäring på hela ditt köp via Cashbacker.

Lyko Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Lyko

Just nu kan vi inte erbjuda någon Lyko rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos Lyko

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Lyko. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från Lyko

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Lyko via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Lyko registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Lyko har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Speciella villkor för Lyko

Vid användande av rabattkod (från Lyko eller annan källa) utgår ingen återbäring.

Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Lyko nu

Lyko, allt för kropp och knopp

Lyko säljer allt du behöver för att må bra. Allt från hårvård till underkläder! De har det du behöver både som man och kvinna. Med en början som en vanlig frisörsalong i Dalarna till att nu ha över 35 butiker i Sverige och Norge och en framgångsrik butik på nätet, har de lång erfarenhet av att hitta pålitliga märken och produkter. De har något för alla helt enkelt! Det finns produkter för dig med tajt budget och för märkesfantasten. Även för dig som vill ha allt så naturligt som möjligt och för dig som bara vill ha något som fungerar. Senaste Lyko rabattkod finns längre upp på den här sidan.

En spakväll med tjejkompisarna

Affären har många produkter för hud och hår. Du kan till exempel planera en spakväll med tjejkompisarna med badbomber, massageoljor och ansiktsmasker. Det finns även allt du behöver för din kvällsrutin, allt från tandborsten till nattkrämen för ansiktet.  Eller varför inte köpa födelsedagspresenten eller julklappen i deras onlinebutik när du utnyttjar din Lyko rabattkod? För vem blir inte glad för en lite lyxigare hudprodukt som man kanske inte unnar sig annars.

Hitta dina favoritmärken på samma ställe

Du kanske har börjat känna att springa från butik till butik inte länge är något för dig. Om du har börjat gå in på dina favoritmärkens hemsidor för att få dina älskade produkter hemskickade till dig så kan detta vara lösningen för dig. Att gå från hemsida till hemsida och betala massa i frakt är onödigt när du kan hitta allt på samma ställe. I denna onlinebutik så hittar du dina favoritmärken och kan beställa hem allt i samma paket. Glöm inte att titta in i deras utförsäljningssida ibland, där kan du hitta produkter till väl rabatterade priser. Du kanske till och med väljer att prova någon produkt du inte vågat prova på annars när du utnyttjar din Lyko rabattkod!