Lyxfönster logotype

5% i återbäring när du handlar hos Lyxfönster *

Ta mig till Lyxfönster nu

Hos Lyxfönster hittar du högkvalitativa träfönster och dörrar av lärk eller furu i en mängd olika storlekar och färger. Urvalet av färger, matieral och andra tillbehör är ett av de mest omfattande bland webbutiker. Här erbjuds du som kund kvalitetsprodukter och ett brett sortiment av designlösningar och extrautrustning där du kan välja att köpa standarprodukterna eller anpassa efter dina önskemål.

Lyxfönster Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Lyxfönster

Just nu kan vi inte erbjuda någon Lyxfönster rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Lyxfönster

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Lyxfönster. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från Lyxfönster

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Lyxfönster via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Lyxfönster registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Lyxfönster har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Lyxfönster nu